(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Maqolada moliya bozori sharoitida tijorat banklarining raqobatbardoshligini oshirishda bank xizmatlari sifati va mijozlarga xizmat koʻrsatish samaradorligining ahamiyati tadqiq qilingan. Tadqiqotda bank xizmatlari diversifikatsiyasi, raqamli bank xizmatlari rivojlanishi va mijozlarga yoʻnaltirilgan xizmat koʻrsatish mexanizmlarining banklar raqobatbardoshligiga taʼsiri tahlil qilingan. Shuningdek, bank xizmatlari sifatini oshirishga qaratilgan strategik boshqaruv qarorlarini takomillashtirish boʻyicha ilmiy asoslangan takliflar ishlab chiqildi.