(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Tadqiqotda sohaning oʻziga xos xususiyatlari, isteʼmolchilar ehtiyojlarini aniqlash, xizmatlar sifatini oshirish hamda mijozga yoʻnaltirilgan boshqaruv tizimini shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, marketing vositalaridan samarali foydalanish, xizmatlar diversifikatsiyasi va raqamli marketing texnologiyalarini joriy etishning ahamiyati asoslab berildi. Maqolada xorijiy tajribalar umumlashtirilib, ularni milliy sharoitga moslashtirish imkoniyatlari koʻrib chiqilgan. Tadqiqot natijasida uyjoy kommunal xoʻjaligida marketing yondashuvlarini rivojlantirish boʻyicha ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.