(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada zamonaviy aksiyadorlik jamiyatlarini takomillashtirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilindi. Tadqiqotda korporativ boshqaruv tizimini rivojlantirish, axborot shaffofligini oshirish, raqamli texnologiyalarni joriy etish, investitsion jozibadorlikni kuchaytirish hamda risklarni boshqarish mexanizmlarini takomillashtirish masalalari oʻrganilgan. Shuningdek, xalqaro tajriba asosida aksiyadorlik jamiyatlarining samarali faoliyat yuritishini taʼminlovchi asosiy omillar ilmiy jihatdan asoslab berilgan.