(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Ushbu maqolada transport sohasida raqamli marketingning iqtisodiy samaradorligini aniqlash zaruriyati, mavjud imkoniyatlari va ularni amalga oshirishni baholash masalalari yoritilgan. Shuningdek, transport sohasida raqamli marketingning iqtisodiy samaradorligini samarali baholash va tadqiq qilish boʻyicha xulosalar bayon etilgan.