(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada tadbirkorlik sektori tarkibiy tuzilmasini takomillashtirishning metodologik jihatlari tahlil qilingan. Tizimli, institutsional va innovatsion yondashuvlar asosida tarkibiy oʻzgarishlarni baholash usullari yoritilgan. Shuningdek, tadbirkorlikni diversifikatsiya qilish, raqamli transformatsiya va moliyaviy qoʻllabquvvatlash mexanizmlarining ahamiyati asoslangan. Tadqiqot natijalari iqtisodiyotda barqaror oʻsish va raqobatbardoshlikni taʼminlashda ilmiy-amaliy ahamiyatga ega.