(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning rivojlanishi va undagi istiqbollar tahlil qilingan. Mamlakat iqtisodiyotida kichik biznes va xususiy tadbirkorlik rivojlanishning muhim muammolarini hal etish uchun iqtisodiy asoslarni yaratishning hal qiluvchi omili hisoblanadi. Ular bozor talablariga eng koʻp egiluvchanlik va moslashganlikka ega boʻlgan holda, aholi turmush tarzi va shart sharoitiga yangilik kirituvchi, bosh yoʻlni koʻrsatuvchi boʻlib chiqadi.