(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada “Raqamli hukumat loyihalarini boshqarish markazi” davlat muassasasining raqamli xizmatlar faoliyati samaradorligi tahlil qilingan. Tadqiqotda davlat xizmatlarini raqamlashtirish jarayonlari, elektron platformalar faoliyati, ERP va sunʼiy intellekt texnologiyalarini joriy etish natijalari oʻrganilgan. My.gov.uz portali xizmatlari, foydalanuvchi murojaatlari va xalqaro reytinglar asosida raqamli boshqaruv tizimining rivojlanish dinamikasi baholangan. Tahlillar natijasida raqamli xizmatlarning tezkorligi, shaffofligi va iqtisodiy samaradorligi oshgani aniqlangan. AKT sohasida bandlikning ortishi, xizmatlar koʻlamining kengayishi va davlat xizmatlari sifatining yaxshilangani asoslab berilgan. Tadqiqot yakunida raqamli infratuzilmani rivojlantirish, innovatsion texnologiyalarni keng joriy etish va xizmatlar integratsiyasini kuchaytirish boʻyicha takliflar ishlab chiqilgan.