(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada barqaror rivojlanishni taʼminlashda raqamli platformalarning iqtisodiy, ijtimoiy va ekologik ahamiyati oʻrganildi. Tadqiqot davomida xalqaro tashkilotlar maʼlumotlari asosida raqamli ulanish, elektron tijorat, elektron hukumat va raqamli ishtirok koʻrsatkichlari tahlil qilindi. Natijalarda raqamli platformalar bozorga kirish imkoniyatlarini kengaytirgani, xizmatlardan foydalanish darajasini oshirgani hamda resurslardan samarali foydalanishni qoʻllab-quvvatlagani aniqlandi. Raqamli infratuzilmani rivojlantirish va raqamli savodxonlikni oshirish barqaror rivojlanish maqsadlariga erishishni jadallashtirgani asoslandi