(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada davlat-xususiy sheriklik asosida oilaviy biznes ekotizimini transformatsiyalash va inklyuziv iqtisodiy rivojlanishni taʼminlash mexanizmlari tadqiq etilgan. Tadqiqotda oilaviy tadbirkorlikning iqtisodiy barqarorlik, bandlik va kambagʻallikni qisqartirishdagi oʻrni tahlil qilingan. Davlat-xususiy sheriklikning institutsional imkoniyatlari, innovatsion moliyalashtirish mexanizmlari hamda hududiy biznes infratuzilmasining oilaviy biznes rivojiga taʼsiri baholangan. Tadqiqot natijasida oilaviy biznes ekotizimini rivojlantirish, inklyuziv bandlikni oshirish va hududiy iqtisodiy faollikni kuchaytirishga qaratilgan ilmiy-amaliy takliflar ishlab chiqilgan.