(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada globallashuv va raqamli texnologiyalar sharoitida marketing faoliyatining transformatsiyasi tahlil qilingan. Raqamlashtirish, ekologik ong, iste’molchi xulq-atvoridagi o‘zgarishlar, shaxsiylashtirish va barqarorlik marketing strategiyalarini qayta shakllantirishga sabab bo‘lmoqda. Maqolada kompaniyalar uchun innovatsion yondashuvlar, ekologik mas’uliyat va moslashuvchan marketing tizimlarining ahamiyati asoslab berilgan.