(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Mazkur tezisda to‘qimachilik korxonalarida barqaror rivojlanish maqsadlariga erishishda yashil marketing strategiyalarining o‘rni tahlil qilingan. Yashil marketing konsepsiyasining mohiyati, uning iste’molchi xatti-harakatlari va raqobatbardoshlikka ta’siri, ekologik mahsulot dizayni, yashil narxlash, tarqatish va kommunikatsiya siyosati bilan uyg‘unligi yoritilgan. O‘zbekiston sharoitida an’anaviy marketingdan ekologik yondashuvga o‘tish zarurati asoslab beriladi.