(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu tezisda tikuv-trikotaj korxonalari isteʼmolchilarini motivatsiyalash yoʻnalishlari yoritilgan. Isteʼmolchilarni xaridga yoʻnaltiruvchi motivatsiya usullarining oʻziga xos xususiyatlari yoritilgan.