(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning xususiy maktablar brendini shakllantirishdagi oʻrni va ahamiyati empirik tadqiqot asosida tahlil qilindi. Soʻrovnomada 200 nafar ota-onadan olingan javoblar koʻrsatdiki, ota-onalarning 65 foizi farzandi uchun maktab tanlashda ijtimoiy tarmoqlardagi obroʻ-eʼtiborni muhim deb biladi. Natijalar shuni koʻrsatdiki, raqamli texnologiyalar xususiy maktablarning brendini mustahkamlashda, ota-onalar bilan samarali aloqa oʻrnatishda va marketing strategiyasini takomillashtirishda muhim vosita hisoblanadi.