(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu tezisda Oʻzbekistonda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishda marketing vositalaridan foydalanishning oʻrni va ahamiyati tahlil qilingan. Zamonaviy marketing vositalari, bozor tahlili va marketing kanallari samaradorligi koʻrib chiqilgan. Tahlil natijalari jadvallar va diagrammalarda tasvirlangan. Shuningdek, tezisda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarini rivojlantirishda marketing vositalaridan foydalanishni takomillash-tirish boʻyicha taklif va tavsiyalar berilgan.