(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Maqolada muallif tomonidan zamonaviy marketingning asosiy turlari bozorda raqobatni kuchaytirish va isteʼmolchilar ehtiyojini samarali qondirishda muhim ahamiyatga ega ekanligi, ular qatoriga anʼanaviy marketing, raqamli marketing, ijtimoiy tarmoqlar orqali marketing, kontent va inflyuyenser marketingi masalalari koʻrsatib oʻtilgan. Shuningdek, har bir marketing turining oʻziga xos usullari va qoʻllanish sohalari, ular korxonalarning marketing strategiyasini toʻgʻri yoʻnaltirishiga xizmat qilishi yoritib berilgan.