(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Maqolada mehmonxona va umumiy ovqatlanish xizmatlarini rivojlantirishning oʻziga xos xususiyatlari, ularning mualliflik tasnifi keltirilgan. Yashash joy va umumiy ovqatlanish xizmatlarini tashkil etishda alohida eʼtibor qaratiladigan ijtimoiy-iqtisodiy jihatlar tadqiqi etilgan.