(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda xizmatlar sohasida barqaror rivojlanish tamoyillari va yashil marketing konsepsiyalarini joriy etish zaruriyati tahlil qilingan. Dolzarb muammolar, qonunchilikdagi yangiliklar va Prezident qarorlari asosida servis korxonalarida ekologik mas’uliyatni oshirish, yashil xizmatlarni targ‘ib qilish hamda marketing strategiyalarini modernizatsiya qilish masalalari yoritilgan. Shuningdek, sohada yashil marketingni tatbiq etish bo‘yicha amaliy takliflar ishlab chiqilgan.