(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Maqolada hududiy investitsion imkoniyatlarni samarali boshqarish va investitsion jozibadorlikni rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Unda davlat siyosatining huquqiy, maʼmuriy va iqtisodiy vositalari orqali investitsion muhitni yaxshilash va hududiy iqtisodiy nomutanosibliklarni kamaytirish yoʻllari yoritilgan.