(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada marketing tadqiqotlari usullari va ularni toʻqimachilik korxonalari faoliyatida qoʻllash masalalari yoritilgan. Marketing tadqiqotlari tushunchasiga iqtisodchi olimlarning taʼriflari va yondashuvlari o‘rganilgan. Bitlis tekstil” MChJda ishlab chiqarilgan toʻqimachilik mahsulotini tanlashning soʻrovnoma orqali tahlili va SWOT tahlili natijalari keltirilgan. Marketing tadqiqotlari usullarini toʻqimachilik korxonalari faoliyatida qoʻllash imkoniyatlari ko‘rsatib berilgan va xulosalar shakllantirilgan.