(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada chakana savdo tizimi korxonalarida kommunikatsiya siyosatini takomillashtirish masalasi chuqur oʻrganilgan. Tadqiqot davomida zamonaviy raqamli transformatsiya sharoitida chakana savdo korxonalarining ichki va tashqi kommunikatsiya strategiyalari tahlil qilingan. Maqola kommunikatsiya siyosatining asosiy komponentlari mijozlar bilan muloqot kanallari, ichki korporativ kommunikatsiya, krizis menejment protokollari va raqamli marketing vositalarining joriy holati va rivojlanish istiqbollari koʻrib chiqilgan. Tadqiqot natijalari asosida chakana savdo korxonalari uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.