(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Maqolada Oʻzbekistonda banklarda marketingdan foydalanib yangi avlod bank xizmatlarini koʻrsatishni oʻrganish hamda bank xizmatlarini ommabopligini oshirish yoʻnalishlarini takomillashtirish masalalarining zarurati asoslab berilgan. Olib borilgan tadqiqotlar asosida banklarda marketingdan foydalanib yangi avlod bank xizmatlarini koʻrsatish bilan bogʻliq muammolar aniqlangan va ularni bartaraf etish yoʻllari boʻyicha amaliy taklif va ilmiy tavsiyalar ishlab chiqilgan.