(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada globallashuv sharoitida xalqaro marketingning asosiy tamoyillari va amaliy yondashuvlari tahlil qilingan. Transmilliy kompaniyalar faoliyatining oʻziga xos jihatlari, xorijiy bozorlarning madaniy, iqtisodiy va huquqiy xususiyatlari hamda bozor strategiyalariga taʼsiri yoritilgan. Shuningdek, xalqaro bozorda muvaffaqiyatli faoliyat yuritish uchun zarur boʻlgan omillar, xatarlar va ularni boshqarish mexanizmlari izchil koʻrib chiqilgan.