(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda respublikamiz toʻqimachilik va tikuv-trikotaj korxonalarida media-rejalashtirish tizimini shakllanish jarayoni bilan bogʻliq masalalar va ularning yechimlari toʻgʻrisida takliflar ishlab chiqilgan.