(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Mazkur maqolada xoʻjalik yurituvchi subyektlar moliyasida moliyaviy resurslarning oʻrni va ularning iqtisodiy faoliyat samaradorligiga taʼsiri tahlil qilinadi. Moliyaviy resurslarning shakllanish manbalari, ularni boshqarish mexanizmlari hamda xoʻjalik subyektlarining barqaror rivojlanishida moliyaviy resurslardan oqilona foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda korxonalarning moliyaviy barqarorligini mustahkamlash, investitsion salohiyatini oshirish va iqtisodiy oʻsishni taʼminlashda moliyaviy resurslarning strategik roli asoslab berilgan.