(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada mintaqa mehmonxona xoʻjaligida investitsiya samaradorligiga taʼsir etuvchi omillarning oʻziga xos boʻlgan asosiy xususiyatlarini asoslab berish, uning iqtisodiy samaradorligini aniqlash va mehmonxona xoʻjaliklarini rivojlantirishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari ochib berilgan.