(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Mazkur maqolada matbaa korxonalarida marketing kommunikatsiyalari strategiyasidan foydalanish xizmatlarni ilgari surish, mijozlarni jalb qilish va brend obroʻsini oshirishda hal qiluvchi rol oʻynaydi. Samarali marketing aloqasi matbaa korxonalariga maqsadli auditoriyaga erishish masalalari koʻrib chiqilgan, raqobatchilardan ajralib turishga va kuchli bozor ishtirokini yaratishga yordam beradi. Turli xil aloqa vositalari va taktikalarini birlashtirgan holda, matbaa korxonalari oʻzlarining qiymat takliflarini strategik ravishda etkazishlari, qobiliyatlarini namoyish etishlari va mijozlarni tegishli kanallar orqali jalb qilishlari mumkin.