(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda raqamli iqtisodiyotni va kichik biznesni rivojlantirish tamoyillari hamda usullari oʻrganilgan. Bunda mamlakatning ijtimoiyiqtisodiy rivojlanishida iqtisodiyotni raqamlashtirish muhim ahamiyat kasb etishi yoritilgan. Kichik biznes subʼektlaring raqamli texnologiyalardan foydalanishni rivojlantirish yuzasidan ilmiy-nazariy qarashlar bayon qilingan. Kichik biznes subʼektlaring raqamli texnologiyalardan foydalanishni rivojlantirish boʻyicha ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.