(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Maqolada yangi xizmat koʻrsatish va innovatsion boshqaruvning zamonaviy holati, bu boradagi rivojlantirish masalalari tadqiq qilingan va tegishli tavsiyalar berilgan.