(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Ushbu maqolada barqaror rivojlanish konsepsiyasini tadqiq qilishning zamonaviy yondashuvlari tahlili berilgan. Shuningdek, tadqiqotda barqaror rivojlanishni aniqlashga yondashuvlarning tasnifini ishlab chiqish, barqaror rivojlanishning zamonaviy konsepsiyasining shakllanishining tarixiy tahlili, taklif etilayotgan davrlarda barqaror rivojlanishni tushunishning umumiy qonuniyatlari va asosiy farqlari aniqlashtirilgan.