(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Raqamli platformalar bu – mavjud xizmatlar toʻplamiga buyumlar Interneti va foydalanuvchilar, koʻp sonli boshqa platformalar kirishini ta’minlash uchun ochiq interfeysga ega axborot tizimlaridir. Raqamli iqtisodiyotni rivojlantirishdagi eng muhim jihat sifatida bu biznes muhitida hamda odamlar va kompaniyalar muloqotini ishlashni soddalashtirish va xarajatlarni kamaytirish hisoblanadi. Ushbu maqolada raqamli platformalarlarning biznesdagi oʻrni va ularning turlari haqida yoritilgan.