(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlanish holati, YaIM, eksport va sanoat kabi makroiqtisodiyot koʻrsatkichlaridagi ulushi tahlil qilingan. Shuningdek kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish yoʻllari boʻyicha takliflar berilgan.