(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Ushbu maqolada turistik zona turlari, ular rivojlanishining oʻziga xos xususiyatlari, tashkiliy-iqtisodiy omillar, turistik zonalar mahsulotining shakllanish va isteʼmol jarayoni yoritilgan.