(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Mazkur maqolada oliy taʼlim xizmatlari bozorlarida universitetlar oʻrtasidagi raqobatni anʼanaviy tadqiqot yondashuvlari orqali tahlil qilish boʻyicha yondashuvlar ishlab chiqilgan. Aniqlangan yondashuvlar asosida zamonaviy universitetlarda samarali marketing menejmentini tashkil qilish uchun muhim boʻlgan omillar aniqlangan. Tadqiqot natijalari asosida oliy taʼlim muassasalarining (OTM) raqobatbardoshligini boshqarishning xulq-atvor, tizimli va innovatsion nazariyalarni birlashtirish asosida kompleks yondashuv ishlab chiqilgan.