(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Mazkur maqolada chakana savdo xizmatlari bozoridagi soʻnggi marketing innovatsiyalari va rivojlanish tendensiyalarining nazariy jihatlari oʻrganilgan. Chakana savdo tarmoqlarida qoʻllaniladigan marketing innovatsiyalari tizimlashtirilgan va asosiy yoʻnalishlari aniqlangan. Ilmiy mushohada asosida Oʻzbekiston chakana savdo tarmoqlarida marketing innovatsiyalaridan foydalanish boʻyicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.