(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Mazkur maqolada iqtisodiy faoliyatini baholash koʻnikmalarini hosil etish, tashqi iqtisodiy faoliyat bilan bogʻliq boʻlgan shartnomalar tuzish, hamkorlarni tanlash, xalqaro marketing tamoyillaridan oʻz faoliyatlarida foydalanish, shular asosida qarorlar qabul qilish, ishlab chiqarish samaradorligini oshirishning, jahon bozoriga raqobatbardosh mahsulotlar chiqarish, qudratli omili sifatida maydonga chiqadi, eksport imkoniyatlari koʻrib chiqilgan.