(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda savdoni boshqarishning oʻziga xos xususiyati, savdoning ahamiyati, savdoni boshqarishning muhim xususiyatlari va huquqiy asoslari yoritilgan.