(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Jahonda aholi bandligini taʼminlash, ularning yashash farovonligi darajasini oshirish borasida davlatlar turli xil yoʻllardan foydalaniladi. Respublikamizda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish orqali aholi bandligini taʼminlash, ishlab chiqarish samaradorligini oshirish, sohalarga zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, mavjud resurs salohiyatidan unumli foydalanish, kichik biznesni davlat tomonidan qoʻllab-quvvatlash hamda iqtisodchi olimlar tomonidan olib borilgan ishlarni tahlil qilgan holda amaliy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.