(untitled) (Marketing Journal, 2024)
Maqolada AQSH, Yaponiya, Koreya kabi taʼlim tizimi rivojlangan mamlakatlarda taʼlim muassasalarining samaradorligini oshirishdagi ilgʻor tajribalari oʻrganildi, taʼlim xizmatlari samaradorligini oshirish omillari aniqlandi hamda mamlakatimiz OTMda taʼlim xizmatlari samaradorligini oshirish boʻyicha takliflar ishlab chiqildi.