(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Ushbu maqolada kichik sanoat zonalari faoliyatini modul-kredit tizimi orqali qoʻllab-quvvatlashning nazariy va amaliy asoslari oʻrganildi. Tadqiqotda kichik sanoat zonalarining rivojlanish dinamikasi, moliyalashtirish mexanizmlari hamda investitsiya loyihalarini bosqichma-bosqich moliyalashtirish tamoyillari ilmiy manbalar va rasmiy statistik maʼlumotlar asosida tahlil qilindi. Modul-kredit tizimining tuzilishi ishlab chiqildi hamda uning kredit resurslaridan foydalanish samaradorligini oshirishdagi afzalliklari asoslandi. Natijalar mazkur yondashuv moliyaviy resurslardan oqilona foydalanishni taʼminlagani, investitsiya loyihalarini izchil amalga oshirish imkoniyatini kengaytirgani va kichik sanoat zonalarining barqaror rivojlanishini qoʻllab-quvvatlaganini koʻrsatdi.