(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston iqtisоdiyоtidа mоnоpоliyаlаrning tа’sirini kаmаytirishdа rаqоbаt muhitining аhаmiyаti va tartibga solish borasida raqobat siyosatining samaradorligini asosiy yo‘nalishlаrning yaratish uchun о’rgаnish haqida ma’lumotlar berilgan.