(untitled) (Marketing Journal, 2026)
Ushbu maqolada dunyo bozorida raqobat kuchayib borayotgan bir paytda, korxonalar uchun faqat sifatli mahsulot ishlab chiqarish yetarli emas. Mahsulotlarni sotish, ularni bozorlarda imijini oshirish, mijozlar bilan doimiy kommunikatsiya olib borish va ijobiy jamoatchilik fikrini shakllantirish orqali bozorda oʻz oʻrnini mustahkamlash uchun media marketingdan samarali foydalanish boʻyicha tahlil oʻtkazilgan va tavsiyalar berilgan.