(untitled) (Marketing Journal, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiy integratsiyaning mazmun -mohiyati, uning iqtisodiy rivojlanishdagi ahamiyati, shuningdek tashqi bozorlarga integratsiyalashuv va uning mintaqaviy iqtisodiy oʻsishga taʼsiri xususida fikr yuritiladi.