QASHQADARYO VILOYATIDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING HUQUQIY ASOSLARI VA IQTISODIY JIHATLARI (Marketing Journal, 2026)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Prezidentining respublikamiz hududlari, shu jumladan Qashqadaryo viloyati hududlarini samarali va barqaror iqtisodiyotini shakllantirish va rivojlantirish yoʻnalishlarida belgilangan vazifalar va tadqiqot doirasida amalga oshirilayotgan ishlar natijasi keltirildi. Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Prezidentining tadbirkorlar bilan uchrashuvi da belgilangan vazifalar, amaliy ishlar natijalari, Respublikada va Qashqadaryo viloyatida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish, aholini turmush-tarzini yaxshilash yoʻnalishida olib borilayotgan ishlar toʻgʻrisidagi maʼlumotlar keltirilgan.