OZIQ-OVQAT SANOATI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDAMARKETING STRATEGIYASINI SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARI (Marketing Journal, 2026)
Ushbu maqolada oziq-ovqat sanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketingstrategiyasini shakllantirish mexanizmlari tadqiq qilingan. Shuningdek, oziq-ovqatsanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirishmexanizmlarini samarali tadqiq qilish yuzasidan xulosalar bayon etilgan.