SANOAT MARKETINGINING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI HAMDAILMIY-USLUBIY ASOSLARI (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada bozorida sotuvchi va xaridorlarning oʻzaro munosabatlarinitakomillashtirish uchun yangi texnologiyalarni ishlab chiqish va ularni joriy qilish, ITtexnologiyalaridan maksimal foydalanish, yangi texnologiyalarni joriy qilish ,bozordagi raqobatni analiz qilish va moliyaviy risklarni baholash uchun qandaymarketing vositalaridan foydalaniladi, mijozlar bilan muloqot qilish va ularningtalablari va istaklari haqida maʼlumot olish uchun qanday strategiyalar mavjud,korxonalar oʻzining imijini turli bozor segmentlariga qanday usullar orqali taqdimetilishi koʻrib chiqilgan.