QURILISHDA SIFATNI BOSHQARISHNING NAZARIY ASOSLARI (Marketing Journal, 2026)
Maqolada qurilish-montaj ishlarining samaradorligini oshirish va sifatini taʼminlash masalalari kompleks tarzda koʻrib chiqilgan. “Sifat” kategoriyasining iqtisodiy mazmuni turli ilmiy yondashuvlar asosida tahlil qilingan. Qurilish sohasining oʻziga xos xususiyatlaridan kelib chiqqan holda sifatni boshqarishning optimal darajasi asoslab berilgan. Sifat va samaradorlik oʻrtasidagi oʻzaro bogʻliqlik ilmiy jihatdan yoritilgan.