TADBIRKORLIK SEKTORI TARKIBIY TUZILMASINI TAKOMILLASHTIRISH VA RIVOJLANTIRISH MASALALARI (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada tadbirkorlik sektori tarkibiy tuzilmasini takomillashtirishningmetodologik jihatlari tahlil qilingan. Tizimli, institutsional va innovatsionyondashuvlar asosida tarkibiy oʻzgarishlarni baholash usullari yoritilgan. Shuningdek,tadbirkorlikni diversifikatsiya qilish, raqamli transformatsiya va moliyaviy qoʻllabquvvatlashmexanizmlarining ahamiyati asoslangan. Tadqiqot natijalari iqtisodiyotdabarqaror oʻsish va raqobatbardoshlikni taʼminlashda ilmiy-amaliy ahamiyatga ega.