SANOAT KORXONALARIDA KAPITAL MABLAGʻLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH YOʻNALISHLARI (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarida kapital mablagʻlardan samaralifoydalanishni oshirishning asosiy yoʻnalishlari tahlil qilingan. Investitsiya resurslarinioqilona taqsimlash, ularning iqtisodiy samaradorligini baholash hamda qaytiminioshirish masalalari oʻrganilgan. Korxonalarda innovatsion texnologiyalarni joriyetishning ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot natijalari asosida amaliy takliflar ishlabchiqilgan.