SANOAT KORXONALARIDA INVESTITSION FAOLIYATNI BOSHQARISHNING STRATEGIK MAQSADLARI VA RIVOJLANISH OMILLARI (Marketing Journal, 2026)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarida investitsion faoliyatni boshqarishningstrategik maqsadlari va rivojlanish omillari tadqiq etilgan. Sanoat korxonalaridainvestitsion faoliyatni samarali tashkil etishning iqtisodiy ahamiyati, investitsiyajarayonlarini boshqarish mexanizmlari hamda investitsion faollikka ta’sir etuvchi ichkiva tashqi omillar tahlil qilingan. Korxonalarda investitsion strategiyanitakomillashtirish, innovatsion texnologiyalarni joriy etish, moliyaviy resurslardansamarali foydalanish va raqobatbardoshlikni oshirish masalalari yoritilgan.