YASHIL IQTISODIYOT SHAROITIDA KORXONALARNING RAQOBAT MUHITINI TAHLIL ETISH VA MARKETING STRATEGIYASINI TANLASH (Marketing Journal, 2025)
Ushbu tezisda yashil iqtisodiyot sharoitida korxonalarning raqobat muhiti tahlil etilgan va tahlil natijalariga asoslangan holda korxonalarda marketing strategiyasini tanlash yoʻllari koʻrsatib berilgan. Marketing strategiyasini toʻgʻri tanlash korxonalarning bozor sharoitida samarali faoliyat yuritishi, raqobatbardoshligini oshirishi hamda barqaror rivojlanishini taʼminlashi, xalqaro tajribalar va Oʻzbekiston sharoitidagi oʻzgarishlar asosida raqobat muhitini shakllantirishning ustuvor yoʻnalishlari batafsil bayon etilgan.